Mondial Movers

Mondial Movers is, met 27 vestigingen in Nederland, het grootste verhuisbedrijf van ons land.
Ook bij u is een vestiging in de buurt, waardoor een verhuizing zonder veel “omrijkilometers” kan worden uitgevoerd. Ook zijn onze verhuizers altijd in de buurt om “tussendoor” uw verhuizing net even comfortabeler te laten verlopen dan u eerst dacht.

Volledige informatie over onze totale organisatie vindt u op mondial-movers.nl, maar een aantal zaken willen wij hier graag toelichten.

Mondial Movers, het bedrijf

Mondial Movers staat bekend om haar koploperschap, niet alleen op het gebied van duurzaamheid (inzet elektrische auto’s, gebruik windmolen enz) en personeelsbeleid ( onze verhuizers maken gebruik van onze eigen opleidingen, naast die van de branchevereniging), maar ook als innovator van de verhuisbranche. Ook de VerhuisApp is zo’n innovatie, waarbij we heel lang gezocht hebben naar een mogelijkheid om het een deel van onze klanten nog meer naar de zin te maken.
In dit geval door ze als moderne consumenten te behandelen en in de gelegenheid te stellen zelf de touwtjes in handen te houden bij de offerteaanvraag voor hun verhuizing. Naar onze mening is dit de huidige consument wel toevertrouwd.

Als enige verhuisbedrijf hebben wij daarnaast de opmerkingen van onze klanten op de homepage van onze website geplaatst en het is onze relaties zelfs mogelijk om de klanttevredenheid scores van al onze vestigingen “real time” op de website te bekijken. Zoveel vertrouwen hebben wij in ons producten en in onze klanten!

Als enige verhuisbedrijf kunt u het totale jaarverslag van onze website downloaden. En dat is geen slap aftreksel van wat u eigenlijk zou verwachten, maar een volledig geïntegreerd sociaal – en economisch jaarverslag. Lees daar hoeveel we aan onze klanten verdienen en wat we doen voor ons geld!

Als enige verhuisbedrijf houden wij alle belangstellenden op de hoogte van wat er speelt via onze website, Twitter, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Voldoende mogelijkheden om uw vragen te stellen, opmerkingen te maken enz.
Trouwens op werkdagen kunt u altijd bellen of op bezoek komen natuurlijk, maar daar heeft u waarschijnlijk geen tijd voor.

De VerhuisApp zien wij als de oplossing voor alle klanten die een prima verhuizing uitgevoerd willen hebben, naar hun wensen, tegen een scherp tarief!

Hou ons in de gaten!