VerhuisApp: Hoe werkt het?

Mondial Movers, het grootste verhuisbedrijf van Nederland, heeft de VerhuisApp laten ontwikkelen om die groep consumenten tegemoet te komen die:

  • 24/7 hun offerte in gang willen zetten
  • Er geen behoefte aan hebben om 3 middagen of avonden thuis te zitten wachten tot er een “taxateur” van het verhuisbedrijf langskomt
  • Zelf in staat zijn een reëel beeld te schetsen van hun woning en hun inboedel.

Hoe werkt het, zo’n VerhuisApp

  • Kunt u 24/7 uw offerteaanvraag starten.
  • Krijgt u, behalve als u dat echt wilt, geen bezoek aan huis.
  • Wordt er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen om een complete offerte voor uw verhuizing te kunnen opmaken.

Wat doen wij:

Een Gediplomeerd Erkende Verhuizer beoordeelt uw gegevens, vooral door de foto’s van uw woning te bekijken. Uiteindelijk zijn gegevens bekend zoals, volume (aantal cbm), verhuisafstand, moeilijkheidsgraad (soort woning), bereikbaarheid (langs de gracht of op een eiland), de- en montage-uren van de meubels, in- en/of uitpakuren van de inventaris, verpakkingsuren van de inventaris. Waarschijnlijk, zal de verhuizer even telefonisch of per mail contact met u zoeken om de laatste bijzonderheden door te spreken.

Dan krijgt u vervolgens een uitgebreide offerte in uw mailbox.

Als u de offerte heeft, dan kunt u zelf uw verhuizing samenstellen, van “standaard” tot aan “zeer luxe”. Het is aan u de keuze hoeveel werkzaamheden u door de verhuizers van Mondial Movers laat uitvoeren.

Met de VerhuisApp is het voor het eerst mogelijk een volledige offerte te ontvangen van het verhuisbedrijf zonder bezoek aan huis of zonder het invullen van ellenlange lijsten en ZONDER voorbehouden qua prijs en uitvoering. Onze aanbieding geeft gewoon de werkelijke verhuiskosten aan.

Let op: We gaan er natuurlijk wel vanuit dat u ook echt alle informatie opgestuurd heeft, dus geen kamers vergeten of net die twee grote kasten niet op de foto gezet!

Maar: wees gerust onze taxateurs weten wat ze moeten vragen om zo compleet mogelijk te zijn!