Het maken van foto’s van een vertrek

Foto maken: 1. Gegevens van het vertrek

Schermafbeelding: het scherm Nieuw Vetrek (ingevuld met gegevens voor de woonkamer)Per vertrek dient u een naam in te geven, alsmede de verdieping van de ruimte.

Tik op de knoop “Maak foto’s” om van het vertrek een panoramafoto te maken.

De VerhuisApp start nu de camera van uw telefoon op. Deze is aangepast voor gebruik van de VerhuisApp en ziet er iets anders uit dan wat u wellicht gewend bent.

2. Foto maken, meer foto’s

Schermafbeelding: de fotocamera (met infolabels)Maak rondom foto’s van het gehele vertrek. Dit resulteert uiteindelijk in een panoramafoto die een compleet beeld geeft van de te verhuizen ruimte.

U doet dit door de camera steeds een stukje naar rechts te draaien en elke volgende foto aan te laten sluiten op de voorgaande. De camera zal een gedeelte van de vorige foto transparant tonen zodat u goed ziet of de delen van de ruimte aansluiten. Tik op de “maak foto” (1) knop om de foto te maken.

Indien nodig -en beschikbaar op uw toestel- kunt u de flitsfunctie van de camera aan- of uitzetten (2).

Let op: het is vooral van belang dat alle in de ruimte aanwezige spullen in beeld zijn. Het is minder van belang hoe fraai en naadloos de delen van de ruimte op elkaar aansluiten.

3. Functies van de panoramaviewer

Schermafbeelding: fotocamera met schuiven (A) en verwijderen (B)Tijdens het fotograferen van de ruimte hebt u de volgende functies tot uw beschikking:

3.a. Terugschuiven (slide)

U kunt eerdere foto’s bekijken door met uw vinger over het scherm te vegen. Hiermee schuift de camera steeds één foto terug.

3.b. Foto’s verwijderen

De laatst gemaakte foto kunt u verwijderen door op het rode icoon met het witte kruisje te tikken (B).

3.c. Klaar met fotograferen van de ruimte

Schermafbeelding: de Klaar met fotograferen knop van de VerhuisApp cameraWanneer u het vertrek rondom gefotografeerd hebt en de volledige ruimte goed in beeld hebt gebracht, tikt u op de “Klaar met fotograferen” knop (C).
U keert terug naar het invoerscherm van het vertrek.

4. Volgende vertrek

Tik op de knop “Volgende vertrek” om het huidige vertrek op te slaan en de volgende ruimte te fotograferen.

Volgende onderwerp: Acties tussendoor