Afronden

Afronden 1. De knop

Schermafbeelding: het scherm Nieuw vertrek (ingevuld)Wanneer u alle vertrekken hebt gefotografeerd (denk ook aan de garagebox, de kelderruimte of de schuur), klikt u op de knop “afronden”. U krijgt dan een samenvatting van uw acties te zien.

2. Overzicht van gefotografeerde vertrekken

Schermafbeelding: het scherm SamenvattingIn het samenvattingsscherm ziet u een overzicht van alle gefotografeerde vertrekken. Controleer goed of alle ruimtes die verhuist moeten worden er tussen staan.

Wilt u een vertrek aanpassen?

Raak het betreffende vertrek in de lijst aan om er direct naartoe te gaan en eventuele details te wijzigen.

Mist er nog een vertrek in lijst?

Tik dan op de knop “Toevoegen”.

Alles compleet?

Tik dan op de knop “Versturen”. U komt dan in het scherm “Bevestigen”.

3. Plaatsen van opmerkingen

Schermafbeelding: het scherm Bevestigen met het veld Opmerkingen (gevuld)In het bevestigingsscherm kunt u nog eventuele opmerkingen plaatsen die voor de verhuizer van belang kan zijn. Bijvoorbeeld informatie over grote of breekbare objecten of zaken die geconditioneerd verhuist moeten worden.
Indien u klaar bent, tikt u op de knop “Versturen”.
LET OP: Dit is het moment waarop uw gegevens daadwerkelijk verstuurd gaan worden!

4. Verzenden

Schermafbeelding: het scherm Verzenden van gegevensTijdens het versturen ziet u het scherm “Verzenden”. Het versturen van de informatie aan Mondial Movers kan even duren, afhankelijk van het aantal ruimtes, de grootte van de ruimtes en de snelheid van uw internetverbinding.
Wilt u het proces onderbreken? Tik alleen dan op de knop “Afbreken”.

5. Afsluiten

Schermafbeelding: Afronden het EindschermWanneer alle gegevens zijn verzonden ziet u het scherm “Verstuurd”. U kunt de applicatie nu afsluiten.

Lees ook: Problemen en oplossingen