Acties tussendoor

Acties 1. Bladeren door vertrekken

Schermafbeelding: het scherm Huidige vertrek (met navigatie)U kunt tijdens het gebruik van de VerhuisApp door de door u toegevoegde vertrekken bladeren.

Tik op de knop “Vorige vertrek” (A) in de navigatiebalk om één vertrek terug te bladeren.

Tik op de grote knop “Volgende vertrek” om één vertrek vooruit te bladeren.

2. Vertrekken verwijderen

U kunt een vertrek verwijderen door op het prullenbakje (C) in de navigatiebalk te klikken. U kunt dit NIET ongedaan maken!

3. Foto’s bekijken: niet mogelijk

Schermafbeelding: Acties: als er reeds foto's beschikbaar zijnEenmaal op de knop “stoppen met fotograferen” gedrukt, is het niet meer mogelijk om de foto’s van het vertrek te bekijken. Wel kunt u voor het betreffende vertrek opnieuw foto’s maken – hierbij worden de eerder genomen foto’s van dit vertrek verwijderd.

Volgende onderwerp: Afronden